Anne Snellman


Rantalakeus 20.4.2011Oulu radio 10.11.2010

Perussuomalaiset: Yhdistymishallituksen tulisi päättää kallioparkista

Oulu seudun monikuntaliitoksen valmisteluryhmässä istunut oulunsalolainen Anne Snellman (ps.) on tyytymätön tapaan, jolla yhdistymissopimusta on alettu liitospäätösten jälkeen tulkita

Uuden Oulun yhdistymishallituksen jäsenenä Snellman olisi halunnut, että kallioparkin sisältävä Oulun keskustan kehittäminen olisi tuotu yhdistymishallituksen hyväksyttäväksi.

Kallioparkki ja koko Oulun keskustan kehittämishanke tuli vain tiedoksi keskiviikkona kokoontuneelle Uuden Oulun yhdistymishallitukselle. Kukaan yhdistymishallituksen muista jäsenistä ei kannattanut Snellmannin esitystä tässä yhteydessä tekemää esitystä.

- Tämä olisi mielestäni pitänyt tuoda viimeistään nyt yhdistymishallituksen hyväksyttäväksi, mutta valitettavasti yhdistymissopimusta on alettu tulkita niin kuin parhaaksi kulloinkin nähdään, sanoo Snellman.

Hän arvioi, että pienempien kuntien kynnys vetää kotiinpäin on matalampi nyt kun Oulun on jo näyttänyt esimerkkiä.

- Että miksei muutkin, nyt kun Oulu on tämä keksinyt. Valitettavasti vaikuttaa siltä että uusia investointeja ei tuoda yhdistymishallituksen hyväksyttäväksi. Käsiteltäväksi kyllä.

- Mutta se ei oikeastaan tarkoita yhtään mitään muuta kuin, että me saadaan yhdistymishallituksessa info niistä ja sanotaan sitten että joo joo, kuittaa Snellman.


                                                                                                   Etusivulle